Vergunningen en
MER -Omgevings-toestemmingen

Wil jij bijdragen aan het optimaal benutten van de milieuruimte in Nederland?

Vergunningen
MER - Omgevings­toestemmingen

Wil jij bijdragen aan het optimaal benutten van de milieuruimte in Nederland?

Echt impact maken doe je bij TAUW. Want net als jij hebben wij een ambitie: toon­aangevend zijn op het gebied van ruimtelijke processen en milieu advisering. Als internationaal advies- en ingenieursbureau werken we dagelijks aan een vitale en duurzame leefomgeving.

De ‘milieuruimte’ is in Nederland schaars en staat sterk onder de publieke aandacht. Om ontwikkelingen voor zowel onze publieke als private opdrachtgevers mogelijk te maken is er onderzoek nodig en dienen belangen goed afgewogen te worden.

Met jouw expertise en vakkennis draag jij er samen met veel deskundige collega’s aan bij dat ruimtelijke en bedrijfsmatige ontwikkelingen, rekening houdend met de kaders en ambities, doorgang kunnen vinden. Ben jij een expert die wij zoeken en wil jij jouw kennis inzetten voor een duurzamere toekomst? Dan maken we graag kennis op een manier die bij jou past!

Collega's aan het woord

“Je hoeft geen ‘u’ of ‘meneer’ te zeggen, dat vind ik heel belangrijk en dat werkt heel fijn. Ik vind het heel erg leuk dat we een man en een vrouw aan de top hebben en dat we hen gewoon informeel kunnen aanspreken.”

Het mooie aan TAUW, is dat er veel vrijheid is om jezelf te blijven ontwikkelen. Je kan blijven groeien en er zijn ook veel verschillende afdelingen binnen TAUW, dus als ik een keer iets nieuws wil oppakken, dan kan dat altijd makkelijk.

“Tijdens mijn opleiding zag ik het vergunningentraject als iets stoffigs. Het heeft mij echt positief verrast, dat ik dit stukje toch wel heel interessant vind!”

“Het voordeel aan het werken bij een adviesbureau is dat je veel dingen ziet, je werkt voor veel verschillende opdrachtgevers. Dat is echt heel erg leuk.”

“Je werkt aan projecten die maatschappelijk echt relevant zijn. Dat maakt het zo leuk om bij TAUW te werken.”

“Projecten die we draaien variëren van bijvoorbeeld de metaal industrie tot de levensmiddelen industrie. Aan ons werk zit een groot sociaal component, dat is echt iets wat je leuk moet vinden. Zowel met bevoegde gezagen als met klanten of met eigen collega’s intern ben je veel in contact.”

Projecten

Vacatures

Binnen TAUW zijn er verschillende functies zowel binnen het vakgebied vergunningen, Omgevingstoestemmingen en MER. Wil jij graag in een combinatie van verschillende functies aan de slag? Ook dat is mogelijk!

Waar zit jouw expertise en ambitie? Waarop breng jij ervaring mee en wil jij jouw carrière een vervolg geven? Wij denken graag met je mee, laten we het gesprek aangaan!

KENNISMAKEN? JIJ BEPAALT DE REGELS!

Wij maken graag kennis op een manier die bij jou past!

Een gesprek bij ons op kantoor? Dat kan. Een kopje koffie drinken op het terras? Dat kan ook. Liever eerst digitaal kennismaken? Dat kan natuurlijk ook.

TAUW nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Schrijf je in en ontvang maximaal 5 keer per jaar onze nieuwsbrief.