ONZE VACATURES

Junior Adviseur Bodem voor Energie- en waterbedrijven (32-40 uur)

Esra Schouwenberg is Junior Adviseur Bodem bij TAUW. “Binnen het vakgebied bodem houd ik mij voornamelijk bezig met bodemprojecten voor Energie- en waterbedrijven”. In deze vacature neemt Esra jou mee in zijn werk bij TAUW. Benieuwd of dit ook iets voor jou is, lees dan snel verder! 

Stagiair(e)/Afstudeerder Waterveiligheid – integrale opgaven (32-40 uur)

Lijkt het jou leuk om een bijdrage te leveren aan ons werkveld Waterveiligheid? Vind je integrale opgaven interessant? Lees dan snel verder, dan is dit de stageplek voor jou!  

Stagiair(e)/Afstudeerder Assetmanagement (32-40 uur)

Lijkt het jou leuk om alles te leren over assetmanagement?  Wil jij onderzoeken hoe we ons als TAUW binnen assetmanagement kunnen door ontwikkelen? Kan jij niet wachten om met projecten mee te draaien? Ga dan aan de slag als stagiair(e) of afstudeerde binnen de afdeling Adaptieve Infra!

Stagiair(e) Onderzoek PFAS Zuiveringsmethoden (32-40 uur)

Wil jij je verdiepen in PFAS en onderzoek doen naar zuiveringsmethoden? En wil jij een steentje bijdragen aan een vitale en duurzame leefomgeving? Lees dan snel verder en kom stagelopen bij TAUW!

IT Cloud Engineer

Zie jij het als een uitdaging om vanuit jouw specialistische kijk op de IT infrastructuur, en de applicaties die hierop draaien, het systeembeheer te optimaliseren en uit te voeren? En doe jij dit graag in een organisatie waarin bijgedragen wordt aan een duurzame leefomgeving? Lees dan snel verder, want dan is de rol van IT cloud engineer bij TAUW jou op het lijf geschreven. 

IT Werkplekbeheerder (32 uur)

Word jij enthousiast van alle uitdagingen rondom werkplekbeheer en maak jij graag jouw 1200 collega’s blij met goed werkende laptops en apparatuur? En wil je dit ook nog eens doen bij een organisatie die zich inzet voor een duurzame leefomgeving? Reageer dan en kom ons IT team versterken!    

Medewerker Business Support (secretariaat) Amsterdam of Eindhoven

Kan jij niet wachten om het verschil te maken voor jouw collega’s en hen te ondersteunen op secretarieel gebied? En wil je dit ook nog het liefst doen bij een organisatie die bijdraagt aan een vitale en duurzame leefomgeving? Reageer dan en kom ons Business Support team (secretariaat) in Amsterdam of ons team in Eindhoven versterken!  

Facilitair medewerker (24-32 uur)

Word jij blij van het in goede banen leiden van alle vragen op het gebied van bedrijfsmiddelen, vergaderzalen, telefonie, hotels, leenauto’s en nog heel veel meer? Geef jij nieuwe collega’s graag een warm welkom door hun laptop, toegangsdruppel en andere bedrijfsmiddelen tijdig en compleet uit te geven? En wil je dit ook nog eens doen bij een organisatie die zich inzet voor een duurzame leefomgeving? Reageer dan en kom ons team versterken als facilitair medewerker! Deze functie betreft een kantoorfunctie met voornamelijk beeldschermwerk.   

Adviseur/Projectleider Landelijk Gebied (32-40 uur)

Word jij enthousiast van uitdagingen op het gebied van natuur, water en bodem binnen het landelijk gebied? Vind je het leuk om projecten te leiden en tegelijk inhoudelijk te adviseren? Word dan onderdeel van ons team Ontwikkeling landelijk gebied en ga aan de slag in de combinatierol van Adviseur/Projectleider voor het landelijk gebied!  

JOB ALERT

Staat jouw droombaan er op dit moment niet tussen? Stel dan een Job Alert in, zodat je als eerste op de hoogte bent.

Bij TAUW begrijpen we dat je op zoek bent naar kansen die bij jouw expertise passen. Je kunt natuurlijk een open sollicitatie versturen. Maar je kunt ook een Job Alert instellen!

We beloven je regelmatig op de hoogte te brengen zodra we nieuwe vacatures hebben die passen bij jouw ambities.