ONZE VACATURES

Adviseur Inkoop en Contractmanagement (32-40 uur)

Heb jij een passie voor inkoop en contractmanagement? Wil jij impact maken en bijdragen aan een duurzame leefomgeving? Werk jij graag aan relevante projecten en wil je jouw idealen verbinden aan onze ambities?  

Stagiair(e)/Afstudeerder Compliance Management

Heb jij een passie voor compliance management HSE? En wil jij je kennis op gebied van industriële processen en HSE wet- en regelgeving verbreden? Kom dan stagelopen bij TAUW en werk mee in Team Veiligheid en Compliance  

Stagiair(e)/Afstudeerder Bodem en (Grond)water

Zoek jij altijd alles tot op de bodem uit? En ben jij geïnteresseerd in de bodem onder het maaiveld? Vind jij het leuk om iedere dag voor een nieuwe uitdaging te staan? Dan hebben wij bij TAUW een stageplek voor jou!

Manager informatiebeleid projecten (32-40 uur)

Zie jij het als een uitdaging om overzicht te creëren in de toenemende hoeveelheid data? Ben jij de aangewezen persoon om alle informatiestromen binnen projecten bij TAUW in kaart te brengen en het informatiebeleid vorm te geven voor de hele organisatie, zowel in Nederland, als in de andere TAUW Group landen? Vind jij het leuk om met allerlei collega’s uit zowel de business- als stafafdelingen in gesprek te gaan? En heb jij zin om jouw verhaal op hen over te brengen en samen tot een goed informatiebeleid te komen? Reageer dan en kom ons team versterken!   

Software Developer (32-40 uur per week)

Wil jij met jouw software development skills graag bijdragen aan een duurzame en vitale leefomgeving voor huidige én toekomstige generaties? En werk jij graag in een informele organisatie waar ruimte is voor eigen initiatief? Kom dan jouw idealen waarmaken bij TAUW als Software Developer!

IT Projectleider/Scrum Master

Ben jij de IT projectleider en Scrum Master die wil bijdragen aan de digitale transformatie bij TAUW? Weet jij als geen ander hoe je collega’s motiveert en heb je de ambitie om het agile werken top of mind te maken? Reageer op onze vacature en kom het IT team versterken! 

Adviseur Vergunningen

Ben jij een expert in vergunningstrajecten en wil jij jouw kennis inzetten voor een duurzamere toekomst?

Laborant Proeflaboratorium (24-40 uur)

“Het leuke aan werken binnen het proeflab is de afwisseling van het werk en het zoeken naar oplossingen om zaken die een doorsnee milieulaboratorium niet doet, toch voor elkaar te krijgen”,  Peter Lodder Laborant Proeflaboratorium.  

(Junior) Communicatieadviseur (32-36 uur)

Wil jij vanuit jouw creativiteit aan de slag met het opstellen en uitvoeren van communicatieplannen in een organisatie waar duurzaamheid centraal staat? Reageer dan en kom ons Marketing en Communicatie team versterken!  

JOB ALERT

Staat jouw droombaan er op dit moment niet tussen? Stel dan een Job Alert in, zodat je als eerste op de hoogte bent.

Bij TAUW begrijpen we dat je op zoek bent naar kansen die bij jouw expertise passen. Je kunt natuurlijk een open sollicitatie versturen. Maar je kunt ook een Job Alert instellen!

We beloven je regelmatig op de hoogte te brengen zodra we nieuwe vacatures hebben die passen bij jouw ambities.