Word jij onze Civiele Held?

Werken aan een toekomstbestendig Nederland, dat is waar jij als ervaren Civiele Held bij TAUW mee bezig wil! Nederland beschermen tegen het water met jouw ontwerpen voor sluizen en dijken. Staan aan de tekentafel van wegen, kademuren en ondergrondse infra. Wij maken graag kennis op een manier die bij jou past!

Word jij onze
Civiele held?

Werken aan een toekomstbestendig Nederland, dat is waar jij als ervaren Civiele Held bij TAUW mee bezig wil! Nederland beschermen tegen het water met jouw ontwerpen voor sluizen en dijken. Staan aan de tekentafel van wegen, kademuren en ondergrondse infra. Wij maken graag kennis op een manier die bij jou past!

Werken aan een toekomstbestendig Nederland!

In 2024 staan grote projecten op de planning en jij kunt onderdeel zijn van ons topteam! Van dijkversterking tot herinrichting, wij vertalen plannen naar haalbare ontwerpen. Bij TAUW werken we aan een duurzame leefomgeving met focus op toekomstbestendige infrastructuur. Ons ontwerpproces vertaalt ambities naar concrete oplossingen, met aandacht voor de omgeving en innovatieve samenwerking. Met frisse, gepassioneerde ontwerpers werken we aan zowel stedelijke als landelijke projecten. Binnen ons ontwerpbureau heerst een familiecultuur waarin iedereen gelijk is, vertrouwen centraal staat en leren voorop staat. 

 

Ben jij klaar om samen met ons te bouwen aan de toekomst?

 

Onze projecten

Bij TAUW werk je aan grote diversiteit van uitdagende projecten.
Nieuwsgierig? Bekijk hier een aantal van onze projecten waar jij in mee kan werken!

Collega’s aan het woord

“Het is leuk om te weten dat mijn ontwerpen daadwerkelijk een steentje bijdragen aan het mooier maken van de wereld” 

“Ik noem mijn werk altijd puzzelen voor professionals”

Het was een wereld die voor mij open ging!” 

“Ik wilde meer creativiteit in mijn werk kwijt en zag overeenkomsten tussen mijn werk als stratenmaker destijds en mijn werk als ontwerper nu. Ik vind het leuk om oplossingen te bedenken en ze daadwerkelijk gerealiseerd te zien en daarnaast ben ik nog steeds bezig met wegen.”

Jouw toekomstige Teammanager

Feike

Het ontwerpteam in Capelle aan den IJssel bestaat uit een hechte en gezellige groep van 13 collega’s. In mijn team ben je betrokken bij diverse integrale civieltechnische projecten, denk aan binnenstedelijke ontwerpprojecten, duurzame ontwikkeling van bedrijventerreinen, gemalen en afvalwaterzuiveringen. Er is aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en we hiernaast vergeten we ook zeker niet te ontspannen! We organiseren leuke uitjes en spelen fanatieke potjes pingpong en darts.

Doe jij binnenkort met ons mee?

Boudewijn

Het team in Amsterdam en Utrecht bestaat uit 15 collega's, waaronder ontwerpers, adviseurs, specialisten, projectleiders en een kostendeskundige. Samen zijn we betrokken bij uitdagende civieltechnische projecten en Systems Engineering vraagstukken. Denk aan stedelijke projecten voor Gemeenten, duurzame ontwikkeling van bedrijventerreinen en het adviseren van opdrachtgevers zoals Rijkswaterstaat en Waterschappen. Binnen ons team krijg je volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het bijdragen aan innovaties.

Mathieu

Ons constructieve ontwerpteam is een team dat landelijk werkt en eens per 2 weken een samenwerkdag heeft in Utrecht. Samen pakken we uitdagende constructieve projecten op, zoals gemalen, onderdoorgangen, bruggen, kadestructies en afvalwaterzuiveringen. De diversiteit aan nationaliteiten en de gedeelde passie voor civiele constructies maken ons team uniek. Bij ons is er volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, daarnaast organiseren we regelmatig een gezellige borrel na het werk.

Sjoerd

Het ontwerpteam in Deventer en Assen bestaat uit een hechte groep van 20 collega's, waarbij de ervaring varieërt van 1 tot 35 jaar. Samen werk je aan diverse civieltechnische projecten, zoals binnenstedelijke ontwerpprojecten, duurzame ontwikkeling van bedrijventerreinen, waterveiligheidsvraagstukken en natuurontwikkeling van gebieden. Binnen het team is er uiteraard ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, innovatie en ontspanning met weekstarts, borrels en teamuitjes.

Geert

Bij ons gezellige en ambitieuze ontwerpteam in Eindhoven werk je samen met 15 collega's aan integrale civieltechnische projecten. Denk aan infrastructuur & mobiliteitstransitie, duurzame stedelijke ontwikkeling en waterveiligheid. We adviseren opdrachtgevers zoals gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat. Daarnaast werken we ook met diverse aannemers in de regio aan bouwteams en geïntegreerde contracten. We hechten veel waarde aan verbinding en ontspanning. Ik daag je uit voor een potje pingpong bij ons op kantoor!

Previous slide
Next slide

Gerelateerde vacatures

Kennismaken? Jij kiest de manier waarop!

Wij maken graag kennis op een manier die bij jou past! Een gesprek bij ons op kantoor? Dat kan.
Een kopje koffiedrinken op het terras? Dat kan ook. Liever eerst digitaal kennismaken? Dat kan natuurlijk ook. 

TAUW nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Schrijf je in en ontvang maximaal 5 keer per jaar onze nieuwsbrief.