Traineeship

Heb jij je opleiding (bijna) afgerond en ben je klaar om jouw carrière een kickstart te geven? Meld je dan aan en word betaald trainee bij ons internationale advies- en ingenieursbureau! Wij zoeken 12 young professionals.

We zoeken trainees voor alle vakgebieden van Tauw;

  • Milieu
  • Civiel
  • Water
  • Waterbouw
  • Bodem
  • Ruimte

Weet je nog niet welk vakgebied het beste bij jou past? Geen probleem, tijdens het traineeship krijg je de kans om dat tot op de bodem uit te zoeken. Doordat je op meerdere afdelingen gaat werken, kun je diverse vakgebieden ontdekken en zo merk je vanzelf waar jij het beste op je plek zit.

Meld je vóór 23 april aan!
Aanmelden is eenvoudig: vul vóór 23 april onderstaand aanmeldformulier in. Uiterlijk 4 mei hoor je of jij behoort tot de 80 talenten die worden uitgenodigd voor de Trainee Selectiedag op 15 mei in de Deventer Schouwburg. Na de selectiedag volgt op 22 mei een tweede gesprek voor 25 gelukkigen. Uiteindelijk bieden wij 12 young potentials een contract aan. In de zomer van 2018 start hun trainee-avontuur! De exacte startdatum (ergens tussen juni en oktober) bepalen we in onderling overleg, want we willen natuurlijk niet dat je je welverdiende vakantie moet afzeggen.

Heb jij het ondernemersbloed door je aderen stromen? Doe jij er alles aan om een klant tevreden te stellen? Beschik je over de nodige sociale vaardigheden én ben je ook nog eens een teamspeler in hart en nieren? Meld je dan aan voor hét traineeship van 2018 en kickstart jouw carrière!

Wat je graag wil weten

Sollicitatieformulier Traineeship

Jouw carrière starten met een geweldige uitdaging? Laat dan hieronder je gegevens, je cv en je motivatiebrief achter. Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Pagina delen