studenten en starters

TAUW is dé plek om je carrière een kickstart te geven. Of je nu werkervaring wilt opdoen tijdens je studie, of net afgestudeerd bent en op zoek bent naar je eerste baan, wij hebben volop mogelijkheden voor jou!

Bij TAUW kun je jouw ambities waarmaken! Als student of starter werk je bij TAUW aan projecten die bijdragen aan een veilige, schone duurzame wereld. Benieuwd wat TAUW jou te bieden heeft? Scrol dan snel verder!

Studenten en starters

TAUW is dé plek om je carrière een kickstart te geven. Of je nu werkervaring wilt opdoen tijdens je studie, of net afgestudeerd bent en op zoek bent naar je eerste baan, wij hebben volop mogelijkheden voor jou!

Bij TAUW kun je jouw ambities waarmaken! Als student of starter werk je bij TAUW aan projecten die bijdragen aan een veilige, schone duurzame wereld. Benieuwd wat TAUW jou te bieden heeft? Scrol dan snel verder!

TRAINEESHIPS

Heb jij je studie (bijna) afgerond en ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière?

Het Traineeship bij TAUW geeft jou de kans om te ontdekken waar jouw passie ligt. Je werkt op verschillende TAUW-afdelingen aan uitdagende projecten die er echt toe doen. Daarnaast krijg je een uniek opleidingsprogramma met diverse trainingen en workshops.

Benieuwd wat een Traineeship inhoudt?

stages & afstuderen

Op zoek naar een interessante stageplek of afstudeerstage? Of het nu gaat om bodem, water, IT, veiligheid of lucht: bij TAUW kun je in allerlei vakgebieden ervaring opdoen.

Stagelopen

Bij TAUW geven we jou als student graag de ruimte om te leren in de praktijk en je vaardigheden te vergroten. Interesse in een stage bij TAUW? Bekijk onze actuele stageplekken.

Open sollicitatie

Zie je op dit moment geen stagevacatures voor jou online staan? Maar ben je wel geïnteresseerd in een leuke stageplek of afstudeerstage bij TAUW? Vul het formulier onderaan deze pagina in. Samen kijken we of we een geschikte stage- of afstudeer­opdracht voor jou kunnen bedenken.

Events

Wil jij TAUW beter leren kennen? Dat kan! Wij zijn regelmatig aanwezig op bedrijvendagen met een stand en/of presentaties. Kom gerust eens langs als we op jouw hogeschool of universiteit staan!

BBL

Wil je werken en studeren combineren? Dat kan bij TAUW. In een aantal teams bieden we BBL leer- werktrajecten aan. Zo kun je de theorie die je tijdens je studie leert direct toepassen in de praktijk en doe je waardevolle werkervaring op.

0 %
Van onze medewerkers is
jonger dan 35 jaar
0
Jong@TAUW uitjes per jaar
en een jaarlijkse Young@TAUW international meeting
0
Stagiair(e)s en afstudeerders
werken jaarlijks bij TAUW

junioren traject

@werkenbijtauw
  • 𝗨𝗻𝗹𝗲𝗮𝘀𝗵 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗽𝗼𝘁𝗲𝗻𝘁𝗶𝗮𝗹🚀
Juriaan Luijkx heeft tijdens zijn Traineeship meegewerkt binnen team Watertechnologie, het Ontwerpbureau en team Geluid. Na zijn Traineeship is hij bij Watertechnologie aan het werk gegaan, maar hij werkt ook nog een paar dagen per week in team Geluid. Eén van de dingen die Juriaan het meest is bijgebleven is het starten met een groep die hetzelfde traject als hij doorloopt en de gezelligheid dat dit met zich meebrengt.

Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden binnen het Traineeship van TAUW? Of wil jij meer weten over de ervaringen van (oud-)trainees? Meld je aan voor een speeddate of solliciteer direct via onderstaande link!

https://bit.ly/3u5lbsN

#werkenbijTAUW #Traineeship #vacature #liveyourambition
  • 𝗨𝗻𝗹𝗲𝗮𝘀𝗵 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗽𝗼𝘁𝗲𝗻𝘁𝗶𝗮𝗹
Of je nou geïnteresseerd bent in ruimtelijke ontwikkelingen, civiele techniek, industriële transities of projectmanagement, bij TAUW hebben we een Traineeshipprofiel die aansluit bij jouw interesses! 🚀 

Ons Traineeship bestaat uit drie perioden van een half jaar, waarin je op drie verschillende TAUW afdelingen en/of locaties in Nederland aan de slag gaat. Daarnaast volg je een opleidingsprogramma aan met trainingen, zoals projectmatig werken, modern timemanagement en marktgericht handelen. 

Solliciteer via onderstaande link en wie weet ziet oud trainee Brian jou bij de training projectmatig werken. Hij kijkt er naar uit! 

https://bit.ly/3u5lbsN

#werkenbijTAUW #Traineeship #vacature #liveyourambition
  • 𝗛𝗲𝗯 𝗷𝗶𝗷 𝗼𝗻𝘇𝗲 𝘃𝗲𝗹𝗱𝘄𝗲𝗿𝗸𝗯𝘂𝘀𝘀𝗲𝗻 𝗮𝗹 𝗴𝗲𝘀𝗽𝗼𝘁? 🚐 
 
Wil jij werken aan projecten die de wereld een beetje schoner en beter maken? Als veldmedewerker voor bodemonderzoek of emissiemetingen ga jij daarmee aan de slag! Geen dag is hetzelfde als veldmedewerker! De ene dag sta je in een stadscentrum, de volgende dag bij een chemisch bedrijf, een waterzuivering of in landelijk gebied. Je werkt voor diverse klanten, van (semi-)overheid tot bedrijven en grote industriële opdrachtgevers. We hebben verschillende veldwerkexpertises, zoals bodem, asbest, emissiemonitoring en afvalwater. Kom meer te weten over veldwerk binnen TAUW en reageer op een van onze veldwerk vacatures! Check de vacatures via de link in onze bio. 
 
#liveyourambition #veldwerk
  • 𝗜𝗸 𝗻𝗼𝗲𝗺 𝗺𝗶𝗷𝗻 𝘄𝗲𝗿𝗸 𝗮𝗹𝘁𝗶𝗷𝗱 𝗽𝘂𝘇𝘇𝗲𝗹𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗽𝗿𝗼𝗳𝗲𝘀𝘀𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝘀🌁
Quentin Brouwer heeft een dubbele rol als Technisch Manager en Ontwerpleider bij TAUW. "Tijdens mijn studie, Civiele Techniek, had ik nooit verwacht dat ik nu op dit punt in mijn loopbaan zou staan. Ik zei toen dat ik nooit een kantoorbaan wilde en ik was lang niet zo perfectionistisch en gedreven in mijn werk als nu," vertelt Quentin lachend. In de afgelopen zeven jaar bij TAUW heeft Quentin een indrukwekkende groei doorgemaakt. "Ik begon als Ontwerper en ben in een paar jaar doorgegroeid naar Hoofdontwerper. Later werd ik Ontwerpleider en nu vervul ik een dubbele rol als Ontwerpleider en Technisch Manager.” 

Wil jij meer weten over hoe Quentin het werken bij TAUW ervaart of wil jij net als hem bij TAUW werken aan civiele projecten? Lees zijn hele verhaal, wij maken graag kennis op een manier die bij jou past!

https://www.werkenbijtauw.nl/civiel-ontwerp
  • 𝗨𝗻𝗹𝗲𝗮𝘀𝗵 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗽𝗼𝘁𝗲𝗻𝘁𝗶𝗮𝗹 🌱
Het is alweer tien jaar geleden dat Sanne de Groot begon aan haar Traineeship bij TAUW en kijk waar ze nu staat! Tijdens haar Traineeship heeft ze meegewerkt in drie verschillende teams: Bodem, Ruimtelijke Ontwikkeling en Ruimtelijke Inrichting. Door veel verschillende werkzaamheden en projecten te kunnen doen is Sanne erachter gekomen wat ze nou echt leuk vindt. Inmiddels is ze doorgegroeid tot Adviseur Circulaire Economie en Duurzaamheid, daarnaast is ze ook de Teammanager van team Circulaire Economie en zet ze zich in voor de verduurzaming van TAUW! 🌿

➡ Ben jij de nieuwe trainee die ons gaat uitdagen? Solliciteer dan via onderstaande link en hopelijk zien we jou op 9 april!

https://bit.ly/3u5lbsN
 
#werkenbijTAUW #Traineeship #vacature #liveyourambition
  • 𝗪𝗼𝗿𝗱 𝗷𝗶𝗷 𝗼𝗻𝘇𝗲 𝗖𝗶𝘃𝗶𝗲𝗹𝗲 𝗛𝗲𝗹𝗱?🏆
Werken aan een toekomstbestendig Nederland, dat is waar jij als ervaren Civiele Held bij TAUW mee bezig wil! Nederland beschermen tegen het water met jouw ontwerpen voor sluizen en dijken. Staan aan de tekentafel van wegen, kademuren en ondergrondse infra. Wij maken graag kennis op een manier die bij jou past!

https://www.werkenbijtauw.nl/civiel-ontwerp 

#werkenbijTAUW #civieleheld #liveyourambition #vacature
  • 𝗘𝗲𝗻 𝘄𝗲𝗲𝗸 𝘃𝗼𝗹 𝗯𝗲𝗱𝗿𝗶𝗷𝘃𝗲𝗻𝗱𝗮𝗴𝗲𝗻!✨
Deze week zijn we vanuit TAUW aanwezig bij maar liefst drie bedrijvendagen! Gisteren waren we bij de WUR Careerday, vandaag zijn we te vinden bij de Civil Engineering Tour bij Avans en aanstaande vrijdag staan we op het Sustainability Career Event. Tijdens deze dagen laten onze collega's studenten kennismaken met het werken bij TAUW.
 
➡️ Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden bij TAUW? Of ga jij aanstaande vrijdag naar het Sustainability Career Event? Kom dan langs bij onze stand en meld je aan voor onze workshop!

#werkenbijTAUW #liveyourambition #bedrijvendagen
  • 𝗨𝗻𝗹𝗲𝗮𝘀𝗵 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗽𝗼𝘁𝗲𝗻𝘁𝗶𝗮𝗹🌟
Voor het 10e jaar organiseert TAUW een Traineeship! Tijdens ons Traineeship krijg je de ruimte om te ontdekken waar jouw ambitie ligt. Daarnaast krijg je een opleidingsprogramma met diverse trainingen, workshops en intervisies. En niet onbelangrijk: je start met een enthousiaste groep mede Trainees die gelijk met jou dit avontuur aangaat. 

Wil je meer informatie, klik dan op onderstaande link en solliciteer! Wie weet zien we jou op de Traineeselectiedag op dinsdag 9 april! Wil je nu al weten of je matcht? Maak dan een afspraak voor een speeddate, waar je via Teams een oud-Trainee ontmoet.

https://bit.ly/3u5lbsN 

#werkenbijTAUW #Traineeship #vacature #liveyourambition
  • Afgelopen week werd het tijd om de kennis van onze collega's te testen tijdens de Jong@TAUW pubquiz avond!🧠🏆 
Collega's hebben vooraf genoten van pizza en streden daarna in teams tegen elkaar in een spannende quiz. 

Ben jij ook benieuwd naar de activiteiten van Jong@TAUW? En wil je de volgende keer mee doen?
Check dan snel onze vacatures via de link in onze bio! 🔗💼
𝗨𝗻𝗹𝗲𝗮𝘀𝗵 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗽𝗼𝘁𝗲𝗻𝘁𝗶𝗮𝗹🚀 Juriaan Luijkx heeft tijdens zijn Traineeship meegewerkt binnen team Watertechnologie, het Ontwerpbureau en team Geluid. Na zijn Traineeship is hij bij Watertechnologie aan het werk gegaan, maar hij werkt ook nog een paar dagen per week in team Geluid. Eén van de dingen die Juriaan het meest is bijgebleven is het starten met een groep die hetzelfde traject als hij doorloopt en de gezelligheid dat dit met zich meebrengt. Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden binnen het Traineeship van TAUW? Of wil jij meer weten over de ervaringen van (oud-)trainees? Meld je aan voor een speeddate of solliciteer direct via onderstaande link! https://bit.ly/3u5lbsN #werkenbijTAUW #Traineeship #vacature #liveyourambition
5 dagen ago
View on Instagram |
1/9
𝗨𝗻𝗹𝗲𝗮𝘀𝗵 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗽𝗼𝘁𝗲𝗻𝘁𝗶𝗮𝗹 Of je nou geïnteresseerd bent in ruimtelijke ontwikkelingen, civiele techniek, industriële transities of projectmanagement, bij TAUW hebben we een Traineeshipprofiel die aansluit bij jouw interesses! 🚀 Ons Traineeship bestaat uit drie perioden van een half jaar, waarin je op drie verschillende TAUW afdelingen en/of locaties in Nederland aan de slag gaat. Daarnaast volg je een opleidingsprogramma aan met trainingen, zoals projectmatig werken, modern timemanagement en marktgericht handelen. Solliciteer via onderstaande link en wie weet ziet oud trainee Brian jou bij de training projectmatig werken. Hij kijkt er naar uit! https://bit.ly/3u5lbsN #werkenbijTAUW #Traineeship #vacature #liveyourambition
2 weken ago
View on Instagram |
2/9
𝗛𝗲𝗯 𝗷𝗶𝗷 𝗼𝗻𝘇𝗲 𝘃𝗲𝗹𝗱𝘄𝗲𝗿𝗸𝗯𝘂𝘀𝘀𝗲𝗻 𝗮𝗹 𝗴𝗲𝘀𝗽𝗼𝘁? 🚐 
 
Wil jij werken aan projecten die de wereld een beetje schoner en beter maken? Als veldmedewerker voor bodemonderzoek of emissiemetingen ga jij daarmee aan de slag! Geen dag is hetzelfde als veldmedewerker! De ene dag sta je in een stadscentrum, de volgende dag bij een chemisch bedrijf, een waterzuivering of in landelijk gebied. Je werkt voor diverse klanten, van (semi-)overheid tot bedrijven en grote industriële opdrachtgevers. We hebben verschillende veldwerkexpertises, zoals bodem, asbest, emissiemonitoring en afvalwater. Kom meer te weten over veldwerk binnen TAUW en reageer op een van onze veldwerk vacatures! Check de vacatures via de link in onze bio. 
 
#liveyourambition #veldwerk
𝗛𝗲𝗯 𝗷𝗶𝗷 𝗼𝗻𝘇𝗲 𝘃𝗲𝗹𝗱𝘄𝗲𝗿𝗸𝗯𝘂𝘀𝘀𝗲𝗻 𝗮𝗹 𝗴𝗲𝘀𝗽𝗼𝘁? 🚐 Wil jij werken aan projecten die de wereld een beetje schoner en beter maken? Als veldmedewerker voor bodemonderzoek of emissiemetingen ga jij daarmee aan de slag! Geen dag is hetzelfde als veldmedewerker! De ene dag sta je in een stadscentrum, de volgende dag bij een chemisch bedrijf, een waterzuivering of in landelijk gebied. Je werkt voor diverse klanten, van (semi-)overheid tot bedrijven en grote industriële opdrachtgevers. We hebben verschillende veldwerkexpertises, zoals bodem, asbest, emissiemonitoring en afvalwater. Kom meer te weten over veldwerk binnen TAUW en reageer op een van onze veldwerk vacatures! Check de vacatures via de link in onze bio. #liveyourambition #veldwerk
2 weken ago
View on Instagram |
3/9
𝗜𝗸 𝗻𝗼𝗲𝗺 𝗺𝗶𝗷𝗻 𝘄𝗲𝗿𝗸 𝗮𝗹𝘁𝗶𝗷𝗱 𝗽𝘂𝘇𝘇𝗲𝗹𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗽𝗿𝗼𝗳𝗲𝘀𝘀𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝘀🌁
Quentin Brouwer heeft een dubbele rol als Technisch Manager en Ontwerpleider bij TAUW. "Tijdens mijn studie, Civiele Techniek, had ik nooit verwacht dat ik nu op dit punt in mijn loopbaan zou staan. Ik zei toen dat ik nooit een kantoorbaan wilde en ik was lang niet zo perfectionistisch en gedreven in mijn werk als nu," vertelt Quentin lachend. In de afgelopen zeven jaar bij TAUW heeft Quentin een indrukwekkende groei doorgemaakt. "Ik begon als Ontwerper en ben in een paar jaar doorgegroeid naar Hoofdontwerper. Later werd ik Ontwerpleider en nu vervul ik een dubbele rol als Ontwerpleider en Technisch Manager.” 

Wil jij meer weten over hoe Quentin het werken bij TAUW ervaart of wil jij net als hem bij TAUW werken aan civiele projecten? Lees zijn hele verhaal, wij maken graag kennis op een manier die bij jou past!

https://www.werkenbijtauw.nl/civiel-ontwerp
𝗜𝗸 𝗻𝗼𝗲𝗺 𝗺𝗶𝗷𝗻 𝘄𝗲𝗿𝗸 𝗮𝗹𝘁𝗶𝗷𝗱 𝗽𝘂𝘇𝘇𝗲𝗹𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗽𝗿𝗼𝗳𝗲𝘀𝘀𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝘀🌁 Quentin Brouwer heeft een dubbele rol als Technisch Manager en Ontwerpleider bij TAUW. "Tijdens mijn studie, Civiele Techniek, had ik nooit verwacht dat ik nu op dit punt in mijn loopbaan zou staan. Ik zei toen dat ik nooit een kantoorbaan wilde en ik was lang niet zo perfectionistisch en gedreven in mijn werk als nu," vertelt Quentin lachend. In de afgelopen zeven jaar bij TAUW heeft Quentin een indrukwekkende groei doorgemaakt. "Ik begon als Ontwerper en ben in een paar jaar doorgegroeid naar Hoofdontwerper. Later werd ik Ontwerpleider en nu vervul ik een dubbele rol als Ontwerpleider en Technisch Manager.” Wil jij meer weten over hoe Quentin het werken bij TAUW ervaart of wil jij net als hem bij TAUW werken aan civiele projecten? Lees zijn hele verhaal, wij maken graag kennis op een manier die bij jou past! https://www.werkenbijtauw.nl/civiel-ontwerp
2 weken ago
View on Instagram |
4/9
𝗨𝗻𝗹𝗲𝗮𝘀𝗵 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗽𝗼𝘁𝗲𝗻𝘁𝗶𝗮𝗹 🌱 Het is alweer tien jaar geleden dat Sanne de Groot begon aan haar Traineeship bij TAUW en kijk waar ze nu staat! Tijdens haar Traineeship heeft ze meegewerkt in drie verschillende teams: Bodem, Ruimtelijke Ontwikkeling en Ruimtelijke Inrichting. Door veel verschillende werkzaamheden en projecten te kunnen doen is Sanne erachter gekomen wat ze nou echt leuk vindt. Inmiddels is ze doorgegroeid tot Adviseur Circulaire Economie en Duurzaamheid, daarnaast is ze ook de Teammanager van team Circulaire Economie en zet ze zich in voor de verduurzaming van TAUW! 🌿 ➡ Ben jij de nieuwe trainee die ons gaat uitdagen? Solliciteer dan via onderstaande link en hopelijk zien we jou op 9 april! https://bit.ly/3u5lbsN #werkenbijTAUW #Traineeship #vacature #liveyourambition
3 weken ago
View on Instagram |
5/9
𝗪𝗼𝗿𝗱 𝗷𝗶𝗷 𝗼𝗻𝘇𝗲 𝗖𝗶𝘃𝗶𝗲𝗹𝗲 𝗛𝗲𝗹𝗱?🏆
Werken aan een toekomstbestendig Nederland, dat is waar jij als ervaren Civiele Held bij TAUW mee bezig wil! Nederland beschermen tegen het water met jouw ontwerpen voor sluizen en dijken. Staan aan de tekentafel van wegen, kademuren en ondergrondse infra. Wij maken graag kennis op een manier die bij jou past!

https://www.werkenbijtauw.nl/civiel-ontwerp 

#werkenbijTAUW #civieleheld #liveyourambition #vacature
𝗪𝗼𝗿𝗱 𝗷𝗶𝗷 𝗼𝗻𝘇𝗲 𝗖𝗶𝘃𝗶𝗲𝗹𝗲 𝗛𝗲𝗹𝗱?🏆 Werken aan een toekomstbestendig Nederland, dat is waar jij als ervaren Civiele Held bij TAUW mee bezig wil! Nederland beschermen tegen het water met jouw ontwerpen voor sluizen en dijken. Staan aan de tekentafel van wegen, kademuren en ondergrondse infra. Wij maken graag kennis op een manier die bij jou past! https://www.werkenbijtauw.nl/civiel-ontwerp #werkenbijTAUW #civieleheld #liveyourambition #vacature
3 weken ago
View on Instagram |
6/9
𝗘𝗲𝗻 𝘄𝗲𝗲𝗸 𝘃𝗼𝗹 𝗯𝗲𝗱𝗿𝗶𝗷𝘃𝗲𝗻𝗱𝗮𝗴𝗲𝗻!✨
Deze week zijn we vanuit TAUW aanwezig bij maar liefst drie bedrijvendagen! Gisteren waren we bij de WUR Careerday, vandaag zijn we te vinden bij de Civil Engineering Tour bij Avans en aanstaande vrijdag staan we op het Sustainability Career Event. Tijdens deze dagen laten onze collega's studenten kennismaken met het werken bij TAUW.
 
➡️ Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden bij TAUW? Of ga jij aanstaande vrijdag naar het Sustainability Career Event? Kom dan langs bij onze stand en meld je aan voor onze workshop!

#werkenbijTAUW #liveyourambition #bedrijvendagen
𝗘𝗲𝗻 𝘄𝗲𝗲𝗸 𝘃𝗼𝗹 𝗯𝗲𝗱𝗿𝗶𝗷𝘃𝗲𝗻𝗱𝗮𝗴𝗲𝗻!✨
Deze week zijn we vanuit TAUW aanwezig bij maar liefst drie bedrijvendagen! Gisteren waren we bij de WUR Careerday, vandaag zijn we te vinden bij de Civil Engineering Tour bij Avans en aanstaande vrijdag staan we op het Sustainability Career Event. Tijdens deze dagen laten onze collega's studenten kennismaken met het werken bij TAUW.
 
➡️ Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden bij TAUW? Of ga jij aanstaande vrijdag naar het Sustainability Career Event? Kom dan langs bij onze stand en meld je aan voor onze workshop!

#werkenbijTAUW #liveyourambition #bedrijvendagen
𝗘𝗲𝗻 𝘄𝗲𝗲𝗸 𝘃𝗼𝗹 𝗯𝗲𝗱𝗿𝗶𝗷𝘃𝗲𝗻𝗱𝗮𝗴𝗲𝗻!✨ Deze week zijn we vanuit TAUW aanwezig bij maar liefst drie bedrijvendagen! Gisteren waren we bij de WUR Careerday, vandaag zijn we te vinden bij de Civil Engineering Tour bij Avans en aanstaande vrijdag staan we op het Sustainability Career Event. Tijdens deze dagen laten onze collega's studenten kennismaken met het werken bij TAUW. ➡️ Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden bij TAUW? Of ga jij aanstaande vrijdag naar het Sustainability Career Event? Kom dan langs bij onze stand en meld je aan voor onze workshop! #werkenbijTAUW #liveyourambition #bedrijvendagen
4 weken ago
View on Instagram |
7/9
𝗨𝗻𝗹𝗲𝗮𝘀𝗵 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗽𝗼𝘁𝗲𝗻𝘁𝗶𝗮𝗹🌟
Voor het 10e jaar organiseert TAUW een Traineeship! Tijdens ons Traineeship krijg je de ruimte om te ontdekken waar jouw ambitie ligt. Daarnaast krijg je een opleidingsprogramma met diverse trainingen, workshops en intervisies. En niet onbelangrijk: je start met een enthousiaste groep mede Trainees die gelijk met jou dit avontuur aangaat. 

Wil je meer informatie, klik dan op onderstaande link en solliciteer! Wie weet zien we jou op de Traineeselectiedag op dinsdag 9 april! Wil je nu al weten of je matcht? Maak dan een afspraak voor een speeddate, waar je via Teams een oud-Trainee ontmoet.

https://bit.ly/3u5lbsN 

#werkenbijTAUW #Traineeship #vacature #liveyourambition
𝗨𝗻𝗹𝗲𝗮𝘀𝗵 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗽𝗼𝘁𝗲𝗻𝘁𝗶𝗮𝗹🌟 Voor het 10e jaar organiseert TAUW een Traineeship! Tijdens ons Traineeship krijg je de ruimte om te ontdekken waar jouw ambitie ligt. Daarnaast krijg je een opleidingsprogramma met diverse trainingen, workshops en intervisies. En niet onbelangrijk: je start met een enthousiaste groep mede Trainees die gelijk met jou dit avontuur aangaat. Wil je meer informatie, klik dan op onderstaande link en solliciteer! Wie weet zien we jou op de Traineeselectiedag op dinsdag 9 april! Wil je nu al weten of je matcht? Maak dan een afspraak voor een speeddate, waar je via Teams een oud-Trainee ontmoet. https://bit.ly/3u5lbsN #werkenbijTAUW #Traineeship #vacature #liveyourambition
4 weken ago
View on Instagram |
8/9
Afgelopen week werd het tijd om de kennis van onze collega's te testen tijdens de Jong@TAUW pubquiz avond!🧠🏆 
Collega's hebben vooraf genoten van pizza en streden daarna in teams tegen elkaar in een spannende quiz. 

Ben jij ook benieuwd naar de activiteiten van Jong@TAUW? En wil je de volgende keer mee doen?
Check dan snel onze vacatures via de link in onze bio! 🔗💼
Afgelopen week werd het tijd om de kennis van onze collega's te testen tijdens de Jong@TAUW pubquiz avond!🧠🏆 Collega's hebben vooraf genoten van pizza en streden daarna in teams tegen elkaar in een spannende quiz. Ben jij ook benieuwd naar de activiteiten van Jong@TAUW? En wil je de volgende keer mee doen? Check dan snel onze vacatures via de link in onze bio! 🔗💼
1 maand ago
View on Instagram |
9/9

Jong@tAUW

Een initiatief van jonge TAUW-medewerkers
(of TAUWers die zich jong van geest voelen).

Jong@TAUW is een netwerk voor collega’s die nieuwsgierig zijn om buiten de grenzen van hun eigen afdeling of locatie te kijken en ervaringen willen delen met anderen. Regelmatig worden er leuke en leerzame uitstapjes, workshops en andere toffe activiteiten georganiseerd waaraan je kunt deelnemen. Denk bijvoorbeeld aan suppen door de grachten van Utrecht, een natuurexcursie of het jaarlijkse Young@TAUW international event!

Collega's aan het woord

“Vanuit TAUW heb ik de mogelijkheid om zelf te kiezen waar ik werk en hoe laat ik begin, dit vind ik erg fijn!”

“Ik heb het gevoel dat ik mijzelf kan zijn bij TAUW”

“Ik had mij nooit gerealiseerd dat ik werk kon krijgen in wat ik heel leuk vind om te doen.”

“Die persoonlijke aandacht is wel echt kenmerkend voor TAUW!”

“Het leuke aan werken bij TAUW is de vrijheid die je krijgt”
“Ik kreeg voldoende vertrouwen en vrijheid om mee te werken”

 “Ik vond zoveel dingen leuk!’’

“Deze vrijheid en mogelijkheden vind ik erg fijn!

Live your ambition

Als je geïnteresseerd bent in een stage of afstudeerplek bij TAUW, vul dan het stage aanvraagformulier in!

TAUW nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Schrijf je in en ontvang maximaal 5 keer per jaar onze nieuwsbrief.