Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

TAUW is een Europees advies- en ingenieursbureau met een sterke positie in milieuadvies en het haalbaar maken van duurzaamheid. TAUW houdt zich bezig met veel verschillende vakgebieden, namelijk: Asbest, Bodem, Circulaire Economie, Compliance HSE, Digital Transformation, Duurzame Stedelijke Ontwikkeling, Ecologie & Biodiversiteit, Energietransitie, Industriële Locatieontwikkeling, Klimaatadaptatie, Luchtkwaliteit, Omgevingswet, Opgave Landelijk Gebied, PFAS, Risico’s & Contracten, Stikstof, Transacties, Toekomstbestendige Infrastructuur, Waterveiligheid & Waterbouw en Waterzuivering & Waterketen.

TAUW geeft advies aan zowel overheden, waterschappen als commerciële/industriële organisaties, meer informatie over de klanten van TAUW vind je via deze link.

Met 1.200 toegewijde professionals geeft TAUW dagelijks vorm aan een vitale leefomgeving. Vanuit onze kernwaarden Care, Connect en Improve krijg je de ruimte om jouw idealen, ideeën en oplossingen te verbinden aan onze ambities.

Op dit moment werken er 1200 bij TAUW Group, waarin wij vestigingen hebben in verschillende landen. Zo is TAUW gevestigd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje.

Binnen TAUW werken wij met verschillende business units, zo is er de business unit leefomgeving, de business unit meten, inspectie en advies de business unit industry en de staf. Ook wordt er multidisciplinair tussen de business units samen gewerkt.

Bijzonder aan TAUW is participatief leiderschap. Alle medewerkers van TAUW hebben aandelen bij vast dienstverband.TAUW is maatschappelijk betrokken, boven winstgevendheid en commercie. TAUW kenmerkt zich niet als een urenfabriek, er is namelijk voldoende ruimte voor maatschappelijke onderwerpen en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarnaast is er binnen TAUW is er een informele cultuur, waarin er veel ruimte is voor eigen initiatief en heb je de flexibiliteit om je werkdag zelf indelen. 

Op dit moment hebben wij nog niet de mogelijkheid om je in te schrijven voor een job-alert. Lijkt je het leuk om bij TAUW te werken houd dan onze website en social media goed in de gaten.

Nadat je hebt gesolliciteerd ontvang je dezelfde dag nog een mail met daarin een ontvangstbevestiging.

Zit je erover te denken om te solliciteren? Of heb je gesolliciteerd?
Op deze pagina vind je hoe de sollicitatieprocedure in zijn werk gaat bij TAUW.

WerkenbijTauw.nl is de vacaturesite van TAUW. Op deze website worden jouw persoonlijke gegevens verzameld en gebruikt ten behoeve van een wervingsproces en alle aanwervingsprocedures. Indien je solliciteert op een vacature van TAUW, verwerkt TAUW de persoonsgegevens die jij invult. In dit privacy statement lees je hoe TAUW jouw persoonsgegevens verwerkt en waarvoor deze gegevens worden gebruikt.

Ja dat kan zeker! De kwaliteit van TAUW is verbonden met de kwaliteit van de medewerkers, daarom zijn persoonlijke en professionele ontwikkeling bij TAUW erg van belang. Voor een deel gebeurt dat natuurlijk in je dagelijks werk, daarnaast kun je terecht bij onze eigen TAUW University. Hier kun je je inschrijven voor cursussen, trainingen, masterclasses en e-learnings. Zo blijf je werken aan je persoonlijke en professionele ambities!

Speciaal voor alle starters en junioren heeft TAUW een opleidingstraject ontwikkeld waarbij kennismanagement, ontwikkeling van vakinhoudelijke kennis en (communicatieve) vaardigheden centraal staan. Persoonlijke Effectiviteit Programma (PEP), Omgaan met stress, Marktgericht werken en Projectmatig werken zijn enkele voorbeelden van de cursussen die in het opleidingstraject zijn opgenomen. Kortom genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling binnen TAUW.

Jazeker! TAUW is ook gevestigd in Duitsland, België, Frankrijk, Italië en Spanje. Ben je benieuwd of er ook mogelijkheden voor jou in het buitenland zijn? Klik op deze link en ontdek de mogelijkheden!

Wil je meer lezen over de arbeidsvoorwaarden van TAUW, klik dan op deze link.

Mocht er iets verkeerd zijn gegaan tijdens het solliciteren, neem dan contact op met onze recruiters via recruitment@tauw.com en stuur de goede versie mee.

Ja dat kan! Bij TAUW kan je ook aan de slag binnen het internationale Soil and Groundwater Expert team.

Ja dat kan, meer informatie over een traineeship bij TAUW is te vinden op deze pagina.

TAUW nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Schrijf je in en ontvang maximaal 5 keer per jaar onze nieuwsbrief.