Ben jij een digitale denker, doener of durfal?

Digitaal duurzaam, data in handen van professionals met visie

Ben jij een digitale denker, doener of durfal?

Digitaal duurzaam, data in handen van professionals met visie

Echt impact maken doe je bij TAUW. Want net als jij hebben wij een ambitie: toon­aangevend zijn op het gebied van ruimtelijke processen en milieu advisering. Als internationaal advies- en ingenieursbureau werken we dagelijks aan een vitale en duurzame leefomgeving.

Data en digitale transformatie

Om ons heen verandert de wereld heel snel: klimaatverandering, wateroverlast, droogte, energietransitie, biodiversiteit. Naast dat er veel in het natuurlijke ecosysteem verandert, zien we dat de innovatieve, technologische en digitale wereld ook razendsnel verandert. De hoeveelheid (nieuwe) data groeit met de dag. Wij geloven bij TAUW dat je deze twee werelden, de natuur en de techniek, heel goed kan combineren om er het beste uit te halen. Goede, beschikbare data is daarbij van essentieel belang. 

Onze professionals brengen digitale modellen tot leven, op de manier waarop klanten tijdens het ontwerpproces kunnen communiceren en de toekomst als nooit tevoren kunnen visualiseren. Als software developer, data scientist, FME developer, informatiemanager of IT-architect heb jij de kennis, expertise en skills op gebied van data. Wil jij deze ook inzetten voor een duurzame leefomgeving? Bekijk onze vacatures, lees de persoonlijke verhalen van onze TAUW collega’s, lees meer over onze projecten of solliciteer gelijk!

Vacatures

Bij TAUW zijn er verschillende vacatures op het gebied van Data en Digitale Transformatie. We nodigen je ook uit om het formulier in te vullen als je niet helemaal een match ziet met de vacatures, maar wel kan motiveren waarom jij goed zou passen binnen ons team.

Waar zit jouw expertise en ambitie? Waarop breng jij ervaring mee en wil jij jouw carrière een vervolg geven? Wij denken graag met je mee, laten we het gesprek aangaan!

Projecten

Het analyseren en interpreteren van de data vraagt niet alleen expertise op het gebied de digitale mogelijkheden, maar ook expertise op duurzaamheidsthema’s. En dat is waar TAUW (en straks ook jij) het verschil kan maken! Samen met TAUW collega’s die expert zijn in hun vakgebied ga je werken aan projecten die er écht toe doen.

Collega's aan het woord

Marco Flier
Software Developer

“Ik vind het leuk om dingen uit te zoeken waar nog niet heel veel mee gedaan wordt, maar waar wel potentie in zit. Uitzoeken hoe iets werkt en hoe we dat bij TAUW kunnen toepassen en daar dan vervolgens op lange termijn meerwaarde mee creëren. Daar is ruimte voor nodig en die ruimte is er ook gewoon bij TAUW.”

Tessa Helmer
Data Scientist

“Wat ik tof vind aan het werken bij TAUW, is dat je impact maakt met het werk dat je doet. Ik kan ergens helemaal induiken en op basis van data en wiskundige modellen een vraagstuk oplossen, waarmee ik echt ergens aan bijdraag.”

Bert Darwinkel
Consultant IT

“Ik vond het stiekem leuker om met dat IT-systeem bezig te zijn, dan met het schrijven van het bodemonderzoeksprotocol. Dat was het moment dat ik dacht, ‘Ik moet hier toch eens iets mee doen.”

Hester Bijen
Adviseur AI en Digitale Transformatie

“Wat ik het leukst vind aan mijn werk is het maken van de vertaalslag. Iedereen spreekt net een andere taal en ik kan met die verschillende werelden praten”

Henriëtte Keijzer
Teammanager en Projectmanager Data

“Mijn doel is om samen met mijn team een brug te slaan tussen de vraagstukken van de klanten en slimme technische oplossingen die we te bieden hebben vanuit TAUW”.

Joep Kelderman
Adviseur GIS-data team

“Tijdens mijn Master heb ik een half jaar stagegelopen bij TAUW. Ik kon hier mijn stageopdrachten doen en daarnaast ook al meewerken in verschillende projecten. Mijn stage beviel dusdanig goed, dat ik in december 2019 in dienst ben getreden bij TAUW.’’

Ben jij een digitale denker, doener of durfal?
Wij maken graag kennis met jou!

Solliciteer vanuit jouw expertise

Maak een script, een dashboard, model, video of kies voor een andere manier die bij jou past en wie weet zien we elkaar snel!

TAUW nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Schrijf je in en ontvang maximaal 5 keer per jaar onze nieuwsbrief.