TAUW Store

De TAUW Store is de centrale plaats voor applicaties die zijn ontwikkeld door TAUW.

TAUW Store

De TAUW Store is de centrale plaats voor applicaties die zijn ontwikkeld door TAUW.

Projectopdracht

De TAUW Store is de centrale plaats voor applicaties die zijn ontwikkeld door TAUW, die gebruikt kan worden door alle TAUW collega’s in al onze landen. TAUW Store maakt het mogelijk om onze kennis professioneel te hergebruiken en onze inspanningen te verminderen.

Projectinformatie

Periode: januari 2022 – heden
Opdrachtgever: intern project

Betrokken TAUW professionals:

  • Marco Flier: developer
  • Hester Bijen: coördinatie en communicatie
  • Caroline ten Bos: coördinatie/communicatie
  • Patrick Morren: coördinatie/communicatie

Over het project

De TAUW Store fungeert als een verzamelplaats voor de applicaties die binnen TAUW ontwikkeld worden. De apps kunnen eenvoudig worden opgeschaald en gebruikt worden in al onze landen, wat direct bijdraagt aan de internationale ambities die we als organisatie hebben. We zijn begonnen met apps die gericht zijn op het verlagen van de kosten voor onze werkprocessen. Dit betekent dat onze diensten meer effectief en efficiënt kunnen worden aangeboden.

Samenwerkingen

Bij het ontwikkelen van de TAUW Store hebben de verschillende disciplines bij TAUW nauw met elkaar samengewerkt. Zo dragen professionals uit het werkveld met inhoudelijke kennis, applicaties aan die zij graag terug zouden zien in de TAUW store.

Binnen IT werken de verschillende specialisten, Development en Data Consultancy samen om te komen tot een gebruiksvriendelijke applicatie en zorgt de Servicedesk voor de nodige ondersteuning. Ook afdelingen zoals Finance zijn betrokken, bijvoorbeeld om de gebruikerskosten op projecten te kunnen boeken. Dit project is dan ook een goed voorbeeld van een succesvolle interdisciplinaire samenwerking.

Het eindresultaat

Het resultaat van dit project is een applicatie, gevuld met applicaties, die het werk een stuk efficiënter en effectiever maakt.

TAUW Store

Het is onze verantwoordelijkheid om met verstand en zorg met onze bodem om te gaan.

Dat is waarom wij tot de bodem gaan om professionals te vinden die zich hier elke dag weer voor willen inzetten.

In 2020 heeft TAUW verontreinigde grond veilig en duurzaam gesaneerd op een voormalig industrieterrein in de metropoolregio São Paulo (Brazilië) met behulp van een thermisch activeringsmechanisme.

The World Bank en de regering van Kosovo (GOK) hebben het Greening Land-project geïnitieerd. De uitdaging bestond uit o.a. de ontwikkeling van een saneringsplan waarin landherontwikkeling is geïntegreerd.

TAUW nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Schrijf je in en ontvang maximaal 5 keer per jaar onze nieuwsbrief.