Wij zoeken
bodem
fanaten

TAUW is een begrip in de bodemwereld; onze collega’s werken dagelijks aan diverse bodemopgaves zowel nationaal als internationaal. Samen voeren zij jaarlijks meer dan 3.000 (water)bodemprojecten uit. Wil jij daar deel van uitmaken? Wij maken graag kennis op een manier die bij jou past!

wij zoeken
bodem specialisten

TAUW is een begrip in de bodemwereld; onze collega’s werken dagelijks aan diverse bodemopgaves zowel nationaal als internationaal. Samen voeren zij jaarlijks meer dan 3.000 (water)bodemprojecten uit. Wil jij daar deel van uitmaken? Wij maken graag kennis op een manier die bij jou past!

Wij gaan tot op de bodem en ver daaronder

De bodem onder onze voeten is de basis waarop ons leven zich afspeelt. Het is onze verantwoordelijkheid om met verstand en zorg met deze bodem om te gaan.

Dat is exact waarom wij tot de bodem gaan, en ver daaronder. Om professionals te vinden die zich elke dag weer inzetten voor het waarborgen en beschermen van onze bodem.

Projecten in de bodem

Groot, klein, complex, industrieel, binnenstedelijk. Bij TAUW werk je aan grote diversiteit van uitdagende projecten.
Nieuwsgierig? Bekijk hier een aantal van onze projecten.

In 2020 heeft TAUW verontreinigde grond veilig en duurzaam gesaneerd op een voormalig industrieterrein in de metropoolregio São Paulo (Brazilië) met behulp van een thermisch activeringsmechanisme.

De Europese Commissie heeft opdracht gegeven om de locaties te identificeren waar HCH in de 27 EU-lidstaten werd verwerkt en om een volledige roadmap op te stellen voor duurzaam beheer van zeven verontreinigde locaties.

The World Bank en de regering van Kosovo (GOK) hebben het Greening Land-project geïnitieerd. De uitdaging bestond uit o.a. de ontwikkeling van een saneringsplan waarin landherontwikkeling is geïntegreerd.

professionals aan het woord

“Bodem en water zitten in de genen van TAUW en dat merk je als je hier binnenstapt. Je bent hier omringd door specialisten.”

“Een werkgever waar ik mijn horizon nog verder kan verbreden, na 22 jaar werkervaring in het vakgebied Bodem!”

“TAUW wil duurzaam ondernemen en laat dit zien in meer dan alleen een slogan.”

“Bij TAUW krijg ik veel ruimte om mijn kennis uit te breiden en te delen, dit vind ik fijn!”

Werk aan een vitale leefomgeving voor de generatie van vandaag én morgen

We creëren impactvolle oplossingen die zorgen voor een vitale leefomgeving. Dit doen we in ons dagelijks werk door duurzame oplossingen te bedenken. Maar we zijn ons ook bewust van maatschappelijke verantwoordelijkheden als bedrijf. Daarom ondersteunen we initiatieven die bijdragen aan een duurzame omgeving.

Samen zijn we eigenaar van TAUW

Mensen komen bij TAUW op de eerste plaats. We zijn succesvol door de inzet, talenten en samenwerking van al onze medewerkers. Voor ons is het daarom logisch dat TAUW 100% eigendom is van onze medewerkers. Alle TAUW-medewerkers met een vast contract ontvangen de eerste certificaten van aandelen van TAUW cadeau.

TAUW University: Omdat persoonlijke groei nooit stil mag staan

Het maakt niet uit of je al veel werkervaring hebt of pas net komt kijken op de arbeidsmarkt. We bieden verschillende loopbaantrajecten waarin je je persoonlijke capaciteiten kunt ontwikkelen op basis van je ambities en talenten. Daarnaast kun je bij onze TAUW University gebruik maken van het aanbod uit verschillende trainingen om je kennis en/of vaardigheden te ontwikkelen of te delen met anderen.

Uitstekende werk/privé-balans door zelf te bepalen waar én wanneer je werkt

TAUW onderstreept het belang van een goede werk/privé-balans. Dus, hoe laat je je werkdag start is aan jou; bij ons geen 9 tot 5 mentaliteit. Thuiswerken, is ook geen probleem en heeft als bijkomend voordeel dat we de CO2-footprint als gevolg van onze bedrijfsvoering zo klein mogelijk houden.

Wat je ambities ook zijn, bij TAUW kan je van jouw ambitie jouw dagelijks werk maken!

Kom daarom eens kennismaken om zo elkaars ambities beter te leren kennen.

Aan welke vraagstukken zou je willen werken? Wat kunnen we voor elkaar betekenen? We duiken graag met jou de diepte in om dit tot op de bodem uit te zoeken!

We begrijpen dat langskomen niet altijd uitkomt. Daarom laten we graag aan jou over hoe je met ons wilt kennismaken. Koffie drinken? Dat kan. Hapje eten? Dat kan ook. Naar de dierentuin?…. Zelfs dat kan.

Waar wacht je nog op? Live YOUR ambition.

KENNISMAKEN?
JIJ BEPAALT DE REGELS!

Door gebruik te maken van dit formulier ga ik akkoord met het privacybeleid

We kijken er naar uit om jou te leren kennen!

Vul in het formulier in waar jouw voorkeur naar uitgaat en wij nemen contact met je op om een afspraak te maken.

TAUW nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Schrijf je in en ontvang maximaal 5 keer per jaar onze nieuwsbrief.