Live your ambition

Maak jouw dromen, idealen en ambities waar!
Bij TAUW werk je aan een vitale leefomgeving voor de generaties van vandaag én morgen.

Live your ambition

Maak jouw dromen, idealen en ambities waar!
Bij TAUW werk je aan een vitale leefomgeving voor de generaties van vandaag én morgen.

Raak jij niet uitgepraat over ecologie, water en bodem? En wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied van ecohydrologie? Start dan als stagiair(e) of afstudeerder ecohydrologie bij TAUW!  
Deventer
Water
student
hbo, wo
Heb jij een passie voor de groene ruimte en wordt je enthousiast van het adviseren van opdrachtgevers over planstudies, integrale gebiedsprocessen en inrichtingsopgaven? Reageer dan en kom ons team Ontwikkeling Landelijk Gebied versterken!  
Deventer, Utrecht
Stedelijke en Ruimtelijke Ontwikkeling en Klimaatadaptatie
medior, senior
hbo, wo
Word jij enthousiast van uitdagingen op het gebied van natuur, water en bodem binnen het landelijk gebied? Vind je het leuk om projecten te leiden en tegelijk inhoudelijk te adviseren? Word dan onderdeel van ons team Ontwikkeling landelijk gebied en ga aan de slag in de combinatierol van Adviseur/Projectleider voor het landelijk gebied!  
Deventer, Utrecht
Stedelijke en Ruimtelijke Ontwikkeling en Klimaatadaptatie
medior
hbo, wo
Ben jij een natuurtalent met een passie voor biodiversiteit en waterkwaliteit? Wil jij impact maken en bijdragen aan de bescherming van natuurgebieden en soorten? Lees dan snel verder, dan zijn wij op zoek naar jou!  
Assen
Ecologie
medior
hbo, wo
Droom jij van een carrière waar jij de verbindende schakel bent tussen de omgeving en het project? Kom dan naar TAUW!   
Deventer of Utrecht
Civiele Techniek en Infrastructuur, Stedelijke en Ruimtelijke Ontwikkeling en Klimaatadaptatie
medior, senior
hbo, wo
Heb jij een passie voor inkoop en contractmanagement? Wil jij impact maken en bijdragen aan een duurzame leefomgeving? Werk jij graag aan relevante projecten en wil je jouw idealen verbinden aan onze ambities?  
Deventer of Utrecht
Civiele Techniek en Infrastructuur, Stedelijke en Ruimtelijke Ontwikkeling en Klimaatadaptatie
junior, medior, senior
hbo, wo
Heb jij een passie voor compliance management HSE? En wil jij je kennis op gebied van industriële processen en HSE wet- en regelgeving verbreden? Kom dan stagelopen bij TAUW en werk mee in Team Veiligheid en Compliance  
Assen of Deventer
Compliance, Health, Safety & Environment (HSE)
student
hbo, wo
Zoek jij altijd alles tot op de bodem uit? En ben jij geïnteresseerd in de bodem onder het maaiveld? Vind jij het leuk om iedere dag voor een nieuwe uitdaging te staan? Dan hebben wij bij TAUW een stageplek voor jou!
Assen, Deventer of Eindhoven
Bodem
student
hbo
Zie jij het als een uitdaging om overzicht te creëren in de toenemende hoeveelheid data? Ben jij de aangewezen persoon om alle informatiestromen binnen projecten bij TAUW in kaart te brengen en het informatiebeleid vorm te geven voor de hele organisatie, zowel in Nederland, als in de andere TAUW Group landen? Vind jij het leuk om met allerlei collega’s uit zowel de business- als stafafdelingen in gesprek te gaan? En heb jij zin om jouw verhaal op hen over te brengen en samen tot een goed informatiebeleid te komen? Reageer dan en kom ons team versterken!
Deventer, Utrecht
Data en Digitale Transformatie
medior
hbo, wo

find your ambition

Nieuwste vacatures

Live your ambition

Dromen, idealen en ambities. We hebben ze allemaal. Maar waar kun je er ook écht mee aan de slag in je dagelijks werk? Bij TAUW kan dat!

Bij TAUW werk je aan betekenisvolle projecten die bijdragen aan een vitale leefomgeving. Je komt terecht in een inspirerende organisatie, waar je de kans krijgt om je voortdurend te ontwikkelen.

Dat betekent dat jij je ambities waarmaakt en tegelijkertijd bijdraagt aan de gezamenlijke ambitie van TAUW. Want TAUW heeft een ambitie, net als jij. Als leading European environmental consultancy werken we dagelijks aan oplossingen die duurzaamheid tastbaar en haalbaar maken voor huidige en toekomstige generaties.

Met ruim 1200 toegewijde medewerkers op locaties in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië geven we vorm aan een vitale leefomgeving.

It’s not just a daily job, it’s… a living ambition

Heb jij onze veldwerkbussen al gespot?

Wil jij werken aan projecten die de wereld een beetje schoner en beter maken? Als veldmedewerker voor bodemonderzoek of emissiemetingen ga jij daarmee aan de slag! Als veldmedewerker is geen dag hetzelfde! De ene dag sta je in een stadscentrum, de volgende dag bij een chemisch bedrijf, een waterzuivering of in landelijk gebied. Je werkt voor diverse klanten, van (semi-)overheid tot bedrijven en grote industriële opdrachtgevers. We hebben verschillende veldwerkexpertises, zoals bodem, asbest, emissiemonitoring en afvalwater. Kom meer te weten over veldwerk binnen TAUW en reageer op een van onze veldwerk vacatures!

Tauw veldwerkbus

Onze vakgebieden

TAUW nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Schrijf je in en ontvang maximaal 5 keer per jaar onze nieuwsbrief.