Over het traineeship

Heb jij een eigen, unieke kijk op de leefomgeving? Dat zien we graag! Tauw kijkt met andere ogen naar de wereld en is ook benieuwd naar jouw visie. Wij hebben een speciaal traineeship ontwikkeld zodat je je blikveld kunt verruimen en onze diverse vakgebieden leert kennen.

Het traineeprogramma
Het programma bestaat uit drie perioden van een half jaar, waarin je telkens op een andere afdeling en/of locatie in Nederland gaat werken. Waar je komt te werken wordt in goed overleg bepaald. Je werkt mee aan reële projecten en je wordt intensief begeleid. Zo leer je Tauw en onze Tauwers binnen korte tijd goed kennen, bouw je een breed netwerk op en ontdek je waar jij het beste op je plek zit.

Het traineeship bevat een opleidingsprogramma met diverse workshops, trainingen en masterclasses; denk bijvoorbeeld aan een presentatietraining of een cursus projectmatig werken. Daarnaast bezoek je toffe Tauw-projecten en zijn er intervisiebijeenkomsten. Uiteraard maak je in die projecten kennis met de nieuwste technologieën en innovaties, zoals BIM, VR en AR. Al met al biedt dit traineeship dé ingrediënten voor een vliegende start van je carrière!

Contract
Je krijgt een contract voor anderhalf jaar en we hebben de intentie om je na afloop een vast dienstverband aan te bieden. Want als je het traineeprogramma naar eigen én onze tevredenheid doorloopt, blijven we graag bij elkaar. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris (hbo ca. 2.350 euro, wo ca. 2.650 euro bruto per maand). Daarnaast bieden we je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en leuke extra’s zoals:

  • 30 vakantiedagen en de mogelijkheid tot aankoop van extra verlof
  • uitzicht op een vaste baan
  • mogelijkheid tot participatie in Tauw door aankopen van certificaten van aandelen (bij een vast dienstverband)
  • in overleg flexibel je eigen uren indelen en/of werken vanuit huis of op een Tauw-kantoor bij jou in de buurt
  • laptop en telefoon van de zaak
  • gezellige borrels en teamuitjes
  • werken voor aansprekende klanten en opdrachtgevers

Meld je vóór 23 april aan en wellicht tot ziens op 15 mei a.s. tijdens de Trainee Selectiedag!

Sollicitatieformulier Traineeship

Jouw carrière starten met een geweldige uitdaging? Laat dan hieronder je gegevens, je cv en je motivatiebrief achter. Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Pagina delen