Jouw profiel

Wat we van onze trainees verwachten
De kwaliteit van onze dienstverlening is één-op-één verbonden met die van onze medewerkers. Met andere woorden: jij maakt het verschil! We verwachten dan ook wel wat van jou. En dan hebben we het niet alleen over deskundigheid en professionaliteit, maar ook over inzet en gedrevenheid.

Herken jij je in onderstaande competenties?

  • Ondernemerschap en enthousiasme
  • Teamspeler met goede sociale vaardigheden
  • Klant- en oplossingsgericht
  • Goede beheersing Nederlandse taal

We zien graag dat je het in je hebt om op termijn zelfstandig oplossingen te bieden aan onze klanten en (financiële) resultaten te halen. Onze 'Tauwers’ blijven zich continu ontwikkelen, zodat we die toegevoegde waarde blijven leveren. Onze trainees krijgen daarom de (unieke) kans om zich in korte tijd sterk te ontwikkelen. Het traineeprogramma besteedt veel aandacht aan deze persoonlijke ontwikkeling.

Welke opleidingen passen bij het traineeship?
Hieronder vind je een overzicht van de hbo- en wo-opleidingen die een goede basis vormen voor het traineeship. Heb je een andere opleiding gevolgd, maar ben je ervan overtuigd dat jij de perfecte kandidaat bent voor ons traineeship? Solliciteer dan gerust! Je vindt het sollicitatieformulier onderaan deze pagina.

Heb je vragen over het traineeprogramma? Stel je vraag dan gerust via de chat, of neem contact op met Ilona, onze recruiter

Pagina delen