Jouw profiel

Wat we van onze trainees verwachten
De kwaliteit van onze dienstverlening is één-op-één verbonden met die van onze medewerkers. Jij maakt het verschil! We verwachten dan ook wel wat van jou. En dan hebben we het niet alleen over deskundigheid en professionaliteit, maar ook over inzet en gedrevenheid.

Ben jij ondernemend? Beschik jij over interpersoonlijke vaardigheden, ben je klantgericht en werk je graag samen? Dan zou je goed bij ons passen! Dit zijn namelijk de eigenschappen die wij graag terugzien bij onze trainees.

We zien graag dat je het in je hebt om in de toekomst zelfstandig oplossingen te bieden aan onze klanten en (financiële) resultaten te halen. Het traineeprogramma besteedt veel aandacht aan een persoonlijke ontwikkeling en als trainee krijg je de unieke kans om je in korte tijd sterk te ontwikkelen. Als 'Tauwer’ blijf je je ook in de toekomst continu ontwikkelen, zodat Tauw haar klanten die toegevoegde waarde levert waar ze bekend om staat.

Welke opleidingen passen bij het traineeship?
Hieronder vind je een overzicht van de hbo- en wo-opleidingen die een goede basis vormen voor het traineeship. Heb je een andere opleiding gevolgd, maar ben je ervan overtuigd dat jij de perfecte kandidaat bent voor ons traineeship? Solliciteer dan gerust!

 
Ruimtelijke ordening en planologie Technische planologie Sociale geografie
Milieuwetenschappen Milieukunde Ruimtelijk bestuursrecht
Atmosferische chemie Chemische technologie Arbeid & Gezondheid
Innovation management Milieu- & natuurwetenschappen Bodem, Water en Atmosfeer
Land- en watermanagement Milieu, duurzaamheid & klimaat Planologie
Civiele techniek Watermanagement Technische bedrijfskunde
Aardwetenschappen Waterbouwkunde Scheikunde
Geologie Bos- en natuurbeheer Sustainable development
Stedenbouw Sociale wetenschappen Beleidswetenschappen
Scheikundige technologie (Geo)hydrologie Energy and environmental science

Sollicitatieformulier Traineeship

Jouw carrière starten met een geweldige uitdaging? Laat dan hieronder je gegevens, je cv en je motivatiebrief achter. Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Pagina delen