De Trainee Selectiedag

Ben jij er bij op 18 april?
Wij selecteren onze mensen graag op een persoonlijke manier. Wij willen jou leren kennen, maar willen jou ook de kans geven ons te leren kennen. Daarom nodigen we zo’n 60 young professionals uit voor de Tauw Trainee Selectiedag op donderdag 18 april 2019 in de Deventer Schouwburg. Noteer die datum dus alvast in je agenda en meld je vóór 2 april aan. Je ontvangt uiterlijk 12 april bericht of je bent uitgenodigd.

Het programma
Je doorloopt het programma van de Trainee Selectiedag in groepen van ongeveer 15 personen. De groepen starten tussen 09:00 en 14:30 uur en al met al ben je ongeveer drie uur bezig. De Deventer Schouwburg is perfect bereikbaar met het OV (5 minuten lopen vanaf het trein/busstation).

Bij aanvang vertellen we kort over Tauw, het dagprogramma en ons traineeship. Daarna gaan we aan de slag met een leuke groepsopdracht om zo het ijs een beetje te breken. Vervolgens ga je een half uur in gesprek met twee Tauw-medewerkers en maak je een persoonlijkheidsvragenlijst (dit neemt ook een half uur in beslag). En daarmee is het inhoudelijke deel van de Trainee Selectiedag afgelopen. Uiteraard heb je na afloop alle gelegenheid om nog even na te praten en kennis te maken met je potentieel toekomstige collega’s. We zijn benieuwd naar wie jij bent en wat jij Tauw kunt brengen, dus kom zoals je bent! Samen maken we er een leuke dag van!

Ben jij één van de Tauw Trainees 2019?
Na de Trainee Selectiedag nodigen we maximaal 25 kandidaten uit voor een tweede gesprek. Dat vindt plaats op 25 april in Deventer, voorafgaand vragen we je een capaciteitentest in te vullen. Uiterlijk 22 april hoor je of je wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek. Na deze gespreksronde maken we snel een keuze: vrijdag 26 april weet je of jij één van de 10 Tauw Trainees van 2019 wordt!

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Stel je vraag dan gerust via de chat, of neem contact op met Ilona, onze recruiter.

Sollicitatieformulier Traineeship

Jouw carrière starten met een geweldige uitdaging? Laat dan hieronder je gegevens, je cv en je motivatiebrief achter. Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Pagina delen