De Trainee Selectiedag

Ben jij bij de Trainee Selectiedag?
Wij selecteren onze mensen graag op een persoonlijke manier. Wij willen jou leren kennen, maar willen jou ook de kans geven ons te leren kennen. Daarom nodigen we zo’n 80 young professionals uit voor de Tauw Trainee Selectiedag op dinsdag 15 mei 2018 in de Deventer Schouwburg. Noteer die datum dus alvast in je agenda. Meld je vóór 23 april aan. Je ontvangt uiterlijk 4 mei bericht of je bent uitgenodigd.

Het programma
Je doorloopt het programma van de Trainee Selectiedag in groepen van 15 tot 20 personen. De groepen starten tussen 09:00 en 14:30 uur en al met al ben je ongeveer drie uur bezig. De Deventer Schouwburg is perfect bereikbaar met het OV.

Bij aanvang vertellen we kort over Tauw, het dagprogramma en ons traineeship. Daarna gaan we aan de slag met een uitdagende groepsopdracht. Tenslotte ga je een half uur in gesprek met twee Tauw-medewerkers en maak je een persoonlijkheidsvragenlijst die ook een half uur in beslag neemt. Uiteraard kun je na afloop nog even napraten en kennis maken met je (potentieel) toekomstige collega’s. We zijn benieuwd naar wie jij bent en wat jij Tauw kunt brengen, dus kom zoals je bent! Samen maken we er een leuke dag van!

Ben jij één van de Tauw Trainees 2018?
Na de Trainee Selectiedag nodigen we maximaal 25 kandidaten uit voor een tweede gesprek. Dat vindt plaats op 22 mei in Deventer. Uiterlijk 17 mei hoor je of jij hierbij bent. Na deze gespreksronde maken we een keuze en bieden we maximaal 12 young professionals een traineeship aan.

Sollicitatieformulier Traineeship

Jouw carrière starten met een geweldige uitdaging? Laat dan hieronder je gegevens, je cv en je motivatiebrief achter. Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Pagina delen