Stages

Jaarlijks biedt Tauw aan tientallen studenten een stage of afstudeerplek. Stage- en afstudeeropdrachten zijn er voor alle adviesgebieden. Daarnaast behoort een stageplek bij één van de stafafdelingen ook tot de mogelijkheden. Waar je ook terecht komt: je maakt deel uit van een team enthousiaste mensen, mensen die trots zijn op hun werk!

Als je geïnteresseerd bent in een stage of afstudeerplek bij Tauw, vul dan het stage aanvraagformulier in! De meeste stage- en afstudeeropdrachten zijn vooraf niet concreet geformuleerd en worden in goed overleg met jou afgestemd. Op die manier heb jij een uitdagende stage die aansluit bij onze behoefte en voldoet aan de eisen van jouw opleider.

Werk-/leerovereenkomst
Als je tegelijkertijd wilt studeren en werken dan biedt Tauw de mogelijkheid tot een werk-/leerovereenkomst. Hierbij vormt de werksituatie het uitgangspunt voor de theorie. De overeenkomst is bedoeld voor gemotiveerde studenten die na een afgeronde opleiding wel een diploma van een vervolgopleiding willen behalen, maar niet nog jaren in de schoolbanken willen zitten. Als je geïnteresseerd bent in een werk-leerovereenkomst, vul dan een open sollicitatie in.

Stage aanvraagformulier

Geïnteresseerd in onze professional playground? Laat dan hieronder je gegevens, je CV en je motivatiebrief achter. Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Studeer je nog of ben je net afgestudeerd en wil je op de hoogte blijven van onze professional playground? Schrijf je dan in en ontvang maximaal 5x per jaar onze nieuwsbrief.

*Je gegevens worden verwerkt zoals beschreven in ons privacy statement.

Pagina delen