Privacy statement

1. Sollicitatieprocedure
WerkenbijTauw.nl is de vacaturesite van Tauw BV. Op deze website worden uw persoonlijke gegevens verzameld en gebruikt ten behoeve van een wervingsproces en alle aanwervingsprocedures. Indien u solliciteert op een vacature van Tauw, dan verwerkt Tauw de persoonsgegevens die u invult. In dit privacy statement leest u hoe Tauw uw persoonsgegevens verwerkt en waarvoor deze gegevens worden gebruikt.

Verwerking
Door te solliciteren op een vacature van/stageplek bij Tauw (en door het verzenden van een open sollicitatie) geeft u toestemming aan Tauw om de persoonsgegevens die u opgeeft in het sollicitatieformulier te gebruiken ten behoeve van het wervingsproces voor de vacature waarop u solliciteert. Die toestemming wordt dus niet apart gevraagd. Wij vragen u wel om  aan te vinken dat u dit privacy statement hebt gelezen; zonder deze bevestiging kunt u het sollicitatieformulier niet insturen en kunnen wij uw sollicitatie niet in behandeling nemen.

De belangrijkste aspecten van de ‘verwerking’ waarvoor u, door te solliciteren, toestemming geeft zijn:

  • De persoonsgegevens worden gedeeld met de teammanager op de betreffende afdeling en de afdeling HR van Tauw.
  • Wij kunnen contact opnemen over uw sollicitatie.
  • De persoonsgegevens worden elektronisch opgeslagen en worden beschikbaar gehouden voor verwerking gedurende maximaal 4 weken na afronding van het wervingsproces.

U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Dat kunt u doen door een mail te sturen naar Tauw (recruitment@tauw.com). Door intrekking eindigt de sollicitatieprocedure. Uw persoonsgegevens worden dan binnen 14 dagen geanonimiseerd.

Doel van de verwerking
Wij gebruiken de gegevens in het sollicitatieformulier uitsluitend voor ons wervingsproces.

Bewaartermijnen
De persoonsgegevens afkomstig van een sollicitant worden binnen vier weken na de afwijzing geanonimiseerd.

Verstrekken persoonsgegevens aan andere partijen
De gegevens die u invult voor een sollicitatie zullen nooit verstrekt worden aan derden.

Uw privacyrechten
U heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens, recht op verstrekking door Tauw van uw persoonsgegevens in een overdraagbare vorm en het recht om correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens te vragen. Daarnaast kunt u altijd een klacht indienen over de wijze waarop Tauw uw persoonsgegevens verwerkt bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

2. Nieuwsbrief werkenbijtauw

Studenten, starters en junioren kunnen zich aanmelden voor de werkenbijtauw-nieuwsbrief. Als zij dit doen, ontvangen zij op jaarbasis maximaal 5 nieuwsbrieven. In deze nieuwsbrief vertellen wij over het werken bij Tauw en brengen we vacatures voor starters en junioren onder de aandacht.

Aanmelden kan alleen via het losse nieuwsbrief-aanmeldformulier, onderaan de homepage van werkenbijtauw.nl. De op die manier verkregen gegevens delen wij niet met derden en worden alleen gebruikt voor het verzenden van de nieuwsbrief. Afmelden voor de nieuwsbrief kan te allen tijde. Het mailadres wordt dan automatisch uit de verzendlijst verwijderd.

3. Contactformulier werkenbijtauw
U kunt op twee manieren contact opnemen met de HR-afdeling van Tauw:

  • Door zelf contact op te nemen met de recruiter
    De contactgegevens van de recruiter staan op de contactpagina van werkenbijtauw.nl

  • Door het contactformulier in te vullen op de contactpagina van werkenbijtauw.nl
    Tauw gebruikt de ingevulde persoonsgegevens alleen om te kunnen reageren op de gestelde vraag/ingediende klacht. Na afhandeling van de vraag/klacht worden de persoonsgegevens verwijderd.

4. Contactgegevens Tauw
Mocht u naar aanleiding van het lezen van het Privacy Statement contact met ons op willen nemen, dan kan dat via onze Servicedesk (servicedesk@tauw.com)

 

Déclaration de confidentialité du site werkenbijtauw.nl

1. Procédure de recrutement
WerkenbijTauw.nl est un site d’offres d’emploi de la société Tauw BV. Vos données personnelles sont collectées sur ce site web et utilisées en faveur du processus de recrutement et de l’ensemble des procédures d’embauche. Si vous postulez à un poste vacant chez Tauw, Tauw traite alors les données personnelles que vous remplissez. La présente déclaration de confidentialité vous explique comment Tauw traite vos données personnelles et à quelles fins desdites données sont utilisées.

Traitement
En postulant à un poste vacant chez Tauw vous autorisez Tauw à utiliser les données personnelles que vous fournissez dans l’acte de candidature,  en faveur du processus de recrutement pour le poste que vous briguez. Ce consentement ne vous sera pas expressément demandé. Par contre nous vous prions de cocher que vous avez effectivement lu la présente déclaration de confidentialité; sans cette confirmation vous ne pourrez pas envoyer l’acte de candidature et nous ne pourrons pas traiter votre candidature.

Voici les principaux aspects du «traitement» auxquels vous consentez en posant votre candidature:

  • Les données personnelles sont partagées avec le chef d’équipe du service concerné et la  Gestion des ressources humaines de Tauw.
  • Nous pouvons vous contacter au sujet de votre candidature.
  • Les données personnelles sont stockées sur support électronique et sont disponibles pour traitement pendant un maximum de 4 semaines après la fin du processus de recrutement.

Vous pouvez à tout moment retirer votre consentement. Vous pouvez le faire par mail adressé à Tauw (recruitment@tauw.com). Ce retrait met fin à la procédure de recrutement. Vos données personnelles  seront ensuite désidentifiées dans un délai de 14 jours.

Finalité du traitement
Les données du formulaire nous servent exclusivement dans le cadre de notre processus de recrutement.

Durée de conservation des données
La désidentification des données personnelles  soumises par un(e) candidat(e) est effective dans un délai de quatre semaines après le rejet de ce(tte) dernier(e).

Fourniture de données personnelles à des tiers
Les données que vous fournissez dans le cadre d’une candidature ne seront jamais transmises à des tiers.

Vos droits en matière de confidentialité
Vous avez droit à la consultation de vos données personnelles , droit à la transmission par Tauw de vos données personnelles dans une forme transmissible et le droit de demander la rectification ou la suppression de vos données personnelles. Vous pouvez en outre toujours déposer une plainte auprès de l’Autorité chargée de la protection des  données personnelles,  relativement à la manière dont Tauw traite vos données personnelles .

2. Newsletter werkenbijtauw
Les étudiants, les nouveaux arrivants sur le marché du travail et les jeunes peuvent s’abonner à la newsletter werkenbijtauw. Ils recevront alors jusqu’à  5 newsletters par an. Dans la newsletter nous vous informons de ce que travailler chez Tauw représente  et nous mettons en avant les postes vacants à l’attention des jeunes  et des nouveaux arrivants sur le marché du travail.

Vous pouvez uniquement vous abonner par le biais du formulaire d’abonnement à la newsletter, disponible au bas de la page d’accueil du site werkenbijtauw.nl. Les données ainsi obtenues ne sont pas transmises à des tiers mais elles servent exclusivement à vous envoyer la newsletter. Vous pouvez à tout moment vous désabonner de la newsletter. Votre adresse e-mail sera alors automatiquement effacée de la liste de diffusion.

3. Formulaire de contact werkenbijtauw
Vous pouvez prendre contact avec le service RH de Tauw de deux manières:

  • En prenant vous-même contact avec le recruteur
    Vous trouverez les coordonnées du recruteur sur la page de contact de werkenbijtauw.nl

  • En remplissant le formulaire de contact sur la page de contact de werkenbijtauw.nl
    Tauw n’utilise les données personnelles fournies que pour pouvoir  réagir aux questions posées/plaintes déposées. Les données personnelles sont effacées après le traitement de la question/plainte.

4. Coordonnées de contact de Tauw
Si vous désirez nous contacter à propos de la déclaration de confidentialité, veuillez le faire via notre service desk (servicedesk@tauw.com)

Pagina delen