Tauw University

Persoonlijke en professionele ontwikkeling zijn voor Tauw van groot belang. Tauw biedt haar medewerkers daarom verschillende mogelijkheden om continu aan hun kennis, vaardigheden en competenties te werken. Naast de ervaring op de werkvloer kun je dit bijvoorbeeld doen door cursussen te volgen bij Tauw University.

Met cursussen en trainingen van Tauw University word je opgeleid tot vakman binnen jouw werkveld. Sommige cursussen zijn verplicht, andere optioneel. Op die manier kun je ook je persoonlijke ambities buiten je werkveld realiseren. Je leert te denken en te doen op de Tauw manier waardoor je je denkkracht ontwikkelt, je relatiegerichtheid vergroot en leert bij te dragen aan duurzame oplossingen.

Opleidingstraject junioren
Speciaal voor alle in dienst tredende junioren heeft Tauw een opleidingstraject ontwikkeld waarbij je werkt aan kennismanagement, ontwikkeling van vakinhoudelijke kennis en (communicatieve) vaardigheden. Persoonlijke Effectiviteit (PEP), Omgaan met stress, Marktgericht werken en Projectmatig werken zijn enkele voorbeelden van de cursussen die in het opleidingstraject zijn opgenomen. Met dit opleidingstraject geef je jouw carrière een kickstart!

 

Pagina delen