Nieuwsbrief traineeship

           
Ben jij klaar voor hét traineeship van 2019?
Meld je dan vóór 2 april aan en word trainee bij ons internationale advies- en ingenieursbureau!


Tauw Traineeship
Wil jij werken aan diverse toffe en duurzame projecten? Schrijf je dan in voor het Tauw Traineeship en werk samen met ons aan een duurzame leefomgeving. Wij hebben een speciaal traineeprogramma ontwikkeld zodat je je blikveld kunt verruimen en onze diverse vakgebieden leert kennen. Ons traineeprogramma bestaat uit drie perioden van een half jaar, waarin je op drie verschillende afdelingen en/of locaties in Nederland meewerkt aan onze uitdagende projecten. Uiteraard maak je in die projecten kennis met de nieuwste technologieën en innovaties, zoals BIM, VR en AR. Je wordt intensief begeleid en volgt een speciaal opleidingsprogramma met diverse workshops, trainingen en masterclasses.

Iets voor jou?
Heb je je opleiding (bijna) afgerond en ben je klaar om jouw carrière een kickstart te geven? Meld je dan aan en wie weet kom jij in aanmerking voor een betaald traineeship bij ons internationale advies- en ingenieursbureau! We zoeken 10 young professionals. Relevante opleidingen zijn hbo- en wo-studies binnen de volgende werkvelden:
  • Milieu
  • Civiel
  • Water
  • Bodem
  • Duurzaamheid
  • Ruimtelijke ontwikkeling
  • GIS/Datamanagement
Check werkenbijtauw.nl om te kijken welke opleidingen een goede basis vormen voor dit traineeship!

Meld je vóór 2 april aan!
Vul vóór 2 april het aanmeldformulier in. Uiterlijk 12 april hoor je of jij wordt uitgenodigd voor de Trainee Selectiedag op 18 april in de Deventer Schouwburg. Na de selectiedag worden 25 kandidaten uitgenodigd voor een tweede gesprek op 25 april. Uiteindelijk bieden wij 10 young potentials een contract aan. Jouw startdatum bepalen we vanzelfsprekend in overleg, maar als je wilt kun je vanaf mei 2019 al in dienst zijn bij Tauw!
 
Join our professional playground!
   
                
Pagina delen