Nieuwsbrief traineeship

           
                 
Ben jij klaar voor hét traineeship van 2018?
Meld je dan vóór 23 april aan en word trainee bij ons internationale 
advies- en ingenieursbureau!
Tauw Traineeship
Heb jij een eigen, unieke kijk op de leefomgeving? Dat zien we graag! Tauw kijkt met andere ogen naar de wereld en is ook benieuwd naar jouw visie. Wij hebben een speciaal traineeship ontwikkeld zodat je je blikveld kunt verruimen en onze diverse vakgebieden leert kennen. Ons traineeprogramma bestaat uit drie perioden van een half jaar, waarin je op drie verschillende afdelingen en/of locaties in Nederland meewerkt aan onze toffe projecten. Uiteraard maak je in die projecten kennis met de nieuwste technologieën en innovaties, zoals BIM, VR en AR. Je wordt intensief begeleid en volgt een speciaal opleidingsprogramma met diverse workshops, trainingen en masterclasses.
Iets voor jou?
Heb je je opleiding (bijna) afgerond en ben je klaar om jouw carrière een kickstart te geven? Meld je dan aan en wie weet kom jij in aanmerking voor een betaald traineeship bij ons internationale advies- en ingenieursbureau! Wij zoeken 12 young professionals.
Relevante opleidingen zijn hbo- en wo-studies binnen de volgende werkvelden:
• Milieu

• Civiel

• Water

• Waterbouw

• Bodem
Check werkenbijtauw.nl om te kijken welke opleidingen een goede basis vormen voor dit traineeship!
Meld je vóór 23 april aan!
Vul vóór 23 april het aanmeldformulier in. Uiterlijk 4 mei hoor je of jij wordt uitgenodigd voor de Trainee Selectiedag op 15 mei in de Deventer Schouwburg. Na de selectiedag worden 25 kandidaten uitgenodigd voor een tweede gesprek. Uiteindelijk bieden wij 12 young potentials een contract aan. Jouw startdatum bepalen we vanzelfspre-kend in overleg, maar als je wilt kun je vanaf juni 2018 al in dienst zijn bij Tauw!
Join our professional playground!
   
                
Pagina delen